Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Projectwebinar Bouwdeel D(emontabel), Delft

Webinar rond het circulaire bedrijfsverzamelgebouw Bouwdeel D(emontabel) in Delft. Jan Houtekamer (cepezedbouwteam) en Elise van Westenbrugge-Bilardie (IMd Raadgevende Ingenieurs) belichten programmering, ontwerp en uitvoering. Deelname is gratis.

« terug naar Projectbezoeken en -webinars

Dit webinar heeft dinsdag 26 mei jl. plaatsgevonden. De terugkijkvideo kunt u zien op het YouTube-kanaal van Bouwen met Staal.

Datum dinsdag 26 mei 2020

Aanvang 14:00 uur

Duur 1,5 uur

Doelgroepen architecten, constructeurs en leden vereniging Bouwen met Staal

Organisatie

m.m.v.

Aanmelden en deelnemen

Aan dit webinar kunt u gratis deelnemen. Aanmelden is mogelijk tot 26 mei a.s. via de aanmeldbutton rechtsboven op deze pagina.

In tegenstelling tot registratie voor een ‘fysieke’ bijeenkomst, zoals een projectbezoek, ontvangt u van uw aanmelding voor dit webinar geen aparte deelnamebevestiging. Na aanmelden kunt u op 26 mei direct deelnemen op het YouTube-kanaal van Bouwen met Staal. Het programma start om 14:00 uur.

Tijdens het webinar kunt vragen stellen via e-mail annamarie@bouwenmetstaal.nl óf via de chatfunctie op het YouTube-kanaal. De chatfunctie wordt enkele minuten voor start van het webinar geactiveerd. Om de chatfunctie te gebruiken, dient u in te loggen in YouTube met uw Google-account. Als u nog geen Google-account heeft, dan kunt u dit aanmaken op youtube.com door te klikken op de button 'inloggen' (rechtsboven op de pagina). Klik hier voor een korte video-instructie voor het aanmaken van een Google-account.

 

Projectbeschrijving Bouwdeel D(emontabel), Delft

Programma

dinsdag 26 mei • 14:00 – 15:30 uur • Studio Stream, Utrecht

Welkom & introductieFrank Maatje (Bouwen met Staal)

Introductie cepezedbouwteam & Bouwdeel D(emontabel): architectuur en uitvoering (20 min.) • Jan Houtekamer (bouwprojectmanager / directeur, cepezedbouwteam)

Q&A (10 min.): antwoorden op vragen van deelnemers

Introductie IMd Raadgevende Ingenieurs & Bouwdeel D(emontabel): constructief ontwerp (20 min.) • Elise van Westenbrugge-Bilardie (projectleider / RC, IMd Raadgevende Ingenieurs)

Q&A (10 min.): antwoorden op vragen van deelnemers

Beelden van de bouw: time lapse video, cepezed

Q&A (10 min.): antwoorden op vragen van deelnemers

Round upFrank Maatje

Foto's: cepezed | Lucas van der Wee; impressie: cepezed.