Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Seminars voor architecten

Voor (meer) kennis over de verschillende aspecten van bouwkundig ontwerpen en detailleren met staal.

« terug naar Evenementen Meld je aan voor dit evenement

Voor (meer) kennis over de verschillende aspecten van bouwkundig ontwerpen en detailleren met staal organiseert Bouwen met Staal de seminars 'Architect + Staal', in-company óf online.

Het seminar vindt plaats letterlijk binnen de muren van het architectenbureau óf online, in de vorm van een webinar. Het seminar kan de invulling zijn van bijvoorbeeld een lunch-lezingensessie of een atelieravond.

Een seminar:

  • is gratis: Bouwen met Staal levert de inleiders en de benodigde audio-visuele apparatuur; in geval van een fysieke bijeenkomst regelt het architectenbureau de zaal en eventuele catering;
  • duurt maximaal twee uur: dat is (bijvoorbeeld) goed voor maximaal drie inleidingen van elk 30 minuten en gelegenheid voor vragen, discussie en een korte pauze;
  • is óók mogelijk in interactievere vorm: denk aan een groepsdiscussie of workshop;
  • telt mee als verplichte bij- en nascholing (Wet op de Architectentitel): de deelnemers kunnen de bestede uren opvoeren als permanente educatie. Elk uur Architect+Staal = een WAT-uur.

Desgewenst kan het bureau ook medewerkers van verwante of naburige bureaus voor het seminar uitnodigen.

Het programma wordt in nauw overleg met de architect opgesteld. Er is keuze uit een lijst van vaste voordrachten. Ook kunnen eigen onderwerpen voor een presentatie worden aangedragen. De inleidingen worden verzorgd door adviseurs van Bouwen met Staal en (namens Bouwen met Staal) Tatasteel, VPT Versteeg, Interdam Projects, Dutch Engineering en Slimline Buildings.

Aanmelden

Belangstelling? Het aanmeldingsformulier vindt u bovenaan deze pagina. Na ontvangst van de aanmelding, neemt Bouwen met Staal contact met u op om uw wensen voor het seminar te bespreken.

Inlichtingen

Wilt u eerst nadere inlichtingen? Stuur dan een e-mail naar Arend Dolsma (arend@bouwenmetstaal.nl).