Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Learning Lunch Thermisch Verzinkte Stalen Gevels

Smakelijke online kennissessie van Zinkinfo Benelux en Bouwen met Staal over thermisch verzinkt stalen gebouwgevels.

« terug naar Webinars

Thermisch verzinkt staal: al langer een vertrouwd verschijnsel op de gevels van bedrijfsgebouwen maar inmiddels ook meer regel dan uitzondering bij andere gebouwtypen, van kantoor of hotel tot parkeergarage en woning. Dat is eigenlijk allerminst verrassend: een gevelbekleding in thermisch verzinkt staal combineert eigenschappen als sterkte, gering eigengewicht, een optimale oppervlaktebescherming en een lange economische levensduur met een vlotte montage, gemak in onderhoud, hergebruiksmogelijkheden en een scala aan architectonische opties. Vandaar dat gevels in thermisch verzinkt staal, hoe vertrouwd ook, toch altijd weer een verrassende, soms zelfs verbluffende verschijning vormen.

Wilt u (nog) meer weten over die architectonische mogelijkheden en over de bouwtechnische, bouwfysische en duurzame aspecten van het toepassen van thermisch verzinkt staal in de gevel? Doe dan (gratis) mee aan de online Learning Lunch Thermisch Verzinkte Stalen Gevels van Zinkinfo Benelux en Bouwen met Staal, dinsdag 16 november a.s. vanaf 12:00 uur.

Gratis deelname na aanmelden bij Zinkinfo Benelux

Datum dinsdag 16 november 2021

Tijd 12:00–13:00 uur

Locatie online

Doelgroepen deze Learning Lunch richt zich vooral op architecten / bouwkundig ontwerpers. De sessie is tevens interessant voor constructief ontwerpers, (gevel)adviseurs, (gevel)bouwers en medewerkers van staalconstructiebedrijven en thermisch-verzinkerijen. Architecten kunnen het uur, besteed aan de sessie, noteren als WAT-uur.

Organisatie

Deelname is gratis. U dient zich wel eerst hier aan te melden.

Vroege aanmelders ontvangen – voorafgaand aan de Learning Lunch en ook geheel kosteloos – een kostelijke cateringbox op het opgegeven huis- of werkadres.

Voorafgaand aan de Learning Lunch ontvangt u ook toegangscode voor deelname (in Teams).

Programma

Dinsdag 16 november 2021 • 12:00–13:00 uur:

12:00 Digitaal platform geopend

12:05 Welkom • Bruno Dursin (Zinkinfo Benelux)

12:15 Introductie publicatie Thermisch verzinkte stalen gevels • Hans Boender (Zinkinfo Benelux)

12:35 Bouwtechnische inpassing in het globale gebouwontwerp • Marco Pauw (Bouwen met Staal)

12:50 Vragen en antwoorden

13:00 Einde

 

Foto's (v.l.n.r.): Afvalbrengstation, Den Haag (Wessel van Geffen Architecten i.s.m. Superuse Studio’s, © Daria Scagliola) • Noorderparkbad, Amsterdam (De Architekten Cie, © Jeroen Musch) • Case Study Atelier (Arconiko Architecten) •Achmea Campus, Apeldoorn (ADP Architectenm © Hofman Constructies).