Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Webinar Smart Industry voor staalbouwers (logistiek)

Op donderdag 15 september 2022 organiseert Bouwen met Staal samen met ConstruSteel en de Samenwerkende Nederlandse Staalbouw het webinar Smart Industry voor staalbouwers (logistiek).

« terug naar Webinars Meld je aan voor dit evenement
Webinar Smart Industry voor staalbouwers (logistiek)

Inhoud

Over uiteenlopende onderwerpen organiseert Bouwen met Staal webinars. Webinars zijn lezingen, workshops, colleges, enz. die plaatsvinden via het internet. In de vorm die Bouwen met Staal voor deze webinars kiest zijn ze betrekkelijk kort (meestal een half uur, maximaal een uur), laagdrempelig (niet al te specialistisch) en gratis toegankelijk. Naast deze webinars zijn er online cursussen die langer duren (meerdere uren en meerdere dagen), specialistischer zijn en tegen een vergoeding worden aangeboden.

Webinar Smart Industry voor staalbouwers (logistiek)

Bouwen met Staal en de Samenwerkende Nederlandse Staalbouw organiseert samen met ConstruSteel een interessant webinar speciaal gericht op de staalbouwer.

Staalbouw- en constructiebedrijven worden steeds meer gedwongen om het productieproces zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te richten. Ondanks de noodzaak om faalkosten terug te dringen en de kwaliteit te verhogen, ligt de focus veelal op het blijven vullen van de productieplanning. 

Echter, door te automatiseren en te digitaliseren ontstaat altijd concurrentievoordeel. Op korte termijn, door kosten- en tijdbesparing, maar zeker ook op lange termijn, door verhoging van kwaliteit en continuïteit.

Tijdens dit webinar ontvangt u handvatten voor de transitie naar een volledig papierloos proces. Resulterend in minder faalkosten, meer efficiency en verbetering van kwaliteit.

 

Programma 15 september van 09.00 u. - 10.00 u.

Inleiding webinar                                                                        Frank Maatje (BmS/SNS)

User story –  Bascon constructiebedrijf                                     Atilla Basturk, directeur eigenaar Bascon

Smart industry - Construsteel                                                   Corrinne Rook, adviseur 

Vragenronde en wrap up                                                          Frank Maatje (BmS/SNS)

 

Bestemd voor

Geïnteresseerden in digitalisering, automatisering, verduurzaming, efficiënt werken, smart industry binnen de staalbouwbranche. 

Niveau

MBO, HBO en TU

Docenten/sprekers

Diversen. De deelnemende bedrijven volgen onderaan deze pagina.

Tijdsduur

De webinars van Bouwen met Staal duren circa 1 uur.

Waar en wanneer

Donderdag 15 september, online

Kosten en studiemateriaal

In de vorm die Bouwen met Staal voor deze webinars kiest zijn ze gratis toegankelijk. Bouwen met Staal gebruikt hiervoor het programma MS Teams. Het is aan te raden dit van tevoren te installeren. Zie onze algemene inschrijvings- en betalingsvoorwaarden.

Aanmelden

U meldt zich aan alle drie lezingen over het optimaliseren van het staalbouwproces. Als u er een keer niet bij kunt zijn, is dat geen probleem. Voor deelname moet u zich uiterlijk de woensdag voor het webinar aanmelden via het formulier onder de 'Meld je aan'-button bovenaan op deze pagina. Op de ochtend van het webinar ontvangt u een e-mail met link naar het webinar. Bouwen met Staal behandelt de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.

Webinar gemist?

Na afloop zal dit webinar beschikbaar zijn via deze webpagina en via het Youtube-kanaal van Bouwen met Staal. Klik op de titel van het webinar voor de directe link naar het webinar op YouTube.

Deelnemende bedrijven