Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Gold Member worden

Een exclusief lidmaatschap van Bouwen met Staal voor een select gezelschap van bedrijven en organisaties die de toon zetten in de Nederlandse (staal)bouw.

« terug naar Lidmaatschap

Gezamenlijk vormen de Gold Members een platform dat zoveel mogelijk disciplines binnen de bouw representeert: staalproducenten, staalhandelaren, staalbouwers, aannemers, constructeurs, architecten, adviseurs, bouwmanagers en medewerkers van overheden en onderzoeksinstituten.

Met dit collectief wisselt Bouwen met Staal van gedachten over trends en ontwikkelingen die van belang zijn voor de toekomst van staal in bouwkundige en civieltechnische toepassingen. Bouwen met Staal zet de ideeën en voorstellen van de Gold Members onder meer in voor nieuwe of vernieuwde activiteiten.

Wat krijgt u als Gold Member?

Uw bedrijf is Gold Member voor € 4.656,00 per jaar (incl. btw). Hiervoor krijgt u:

  • het jaarlijkse, exclusieve Gold Members Event met bijdragen van spraakmakende professionals uit de nationale en internationale bouw en verwante sectoren;
  • gratis entree tot evenementen van Bouwen met Staal, zoals studiedagen en avondsessies (exclusief opleidingen, cursussen en seminars);
  • één gratis abonnement op alle nieuwe publicaties en studieboeken van Bouwen met Staal;
  • vermelding met logo en bedrijfsnaam in alle edities van het vakblad Bouwen met Staal (6 x per jaar);
  • een permanente plaats op de website van Bouwen met Staal, incl. link naar de eigen website en
  • maximaal 20 persoonlijke lidmaatschappen (incl. abonnement vakblad Bouwen met Staal), die u zelf kunt verspreiden onder werknemers op hun werk - of privé-adres. Ook kunt u ervoor kiezen de abonnementen Bouwen met Staal te schenken aan relaties of aan een onderwijsinstelling in uw omgeving.

Wilt u óók Gold Member worden?

U kunt zich aanmelden bij Frank Maatje, frank@bouwenmetstaal.nl, tel. 088 353 1212. Desgewenst beoordeelt het verenigingsbestuur een aanmelding op de waarde voor de nagestreefde mix van Gold Members uit alle geledingen van de bouwkolom. Tijdens het Gold Members Event en Gold Member-discussiebijeenkomst wordt uw bedrijf vertegenwoordigd door een van uw hoogste managers.

Meer over doel, taken en activiteiten van Bouwen met Staal leest u in de brochure 'Voor Staal in de Bouw'. Download hier. De gedrukte versie is te bestellen via info@bouwenmetstaal.nl, o.v.v. postadres en aantal exemplaren (max. 10 exemplaren gratis per bedrijf/organisatie).