Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Projectbezoek The Green House

Bezoek aan het circulair paviljoen The Green House (Utrecht) met voorafgaande presentaties over projectontwikkeling (R Creators), architectuur (architectenbureau cepezed) en constructief ontwerp (Pieters Bouwtechniek Delft).

« terug naar Projectbezoeken en -webinars

Dit projectbezoek is geweest. De presentaties zijn gratis te downloaden van de website van collega-organisator Booosting, ga naar: https://booosting.nl/news/show/id/1098

Datum woensdag 30 mei 2018

Duur 14:00–18:00 uur

Locatie The Green House, Croeselaan 16, 3521 CA Utrecht

Doelgroepen opdrachtgevers, architecten en leden Booosting en Bouwen met Staal. Architecten kunnen de bestede uren opvoeren als WAT-uren (permanente educatie – Wet op de architectentitel)

Organisatie

Contact: Jolanda Steenhouwer (Booosting), e-mail: info@booosting.nl en Arend Dolsma (Bouwen met Staal), e-mail: arend@bouwenmetstaal.nl

Deelname is gratis. Aanmelden kan via de aanmeldbutton rechtsboven op deze pagina. Na aanmelding ontvangt u van Bouwen met Staal per e-mail een deelnamebevestiging. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Reisinfo en parkeren The Green House is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit Utrecht Centraal Station (uitgang Jaarbeurszijde) ligt The Green House op ongeveer 10 minuten loopafstand. Parkeren kan het beste op het P1 of P3 van de Jaarbeurs. Klik hier voor de locatie op Google Maps.

Foto: cepezed | Lucas van der Wee.