Bouwen met Staal | Veelzijdig, flexibel, duurzaam Bouwen met Staal

Learning lunch Brandwerende verf

Op donderdag 5 november organiseren Bouwen met Staal, Infosteel, Aalterpaint en Buildsoft een learning lunch met als titel 'Baanbrekende oplossingen voor brandbescherming van staal'.

« terug naar Webinars

Foto: OV terminal Den Haag, ontw.: Benthem Crouwel architecten

Afb. rechts: European Medicines Agency, Amsterdam. foto: Corné Bastiaansen.

Webinar gemist?

Na afloop komt een webinar (en ook deze learning lunch) beschikbaar via het Youtube-kanaal van Bouwen met Staal. Klik hier voor de directe link.

Inhoud

De Learning lunch is de ideale gelegenheid om op een middag geïnformeerd te worden over state-of-the-art technologische informatie rond een specifiek staalbouwtopic. Je volgt de Learning lunch gewoon van achter je PC. Om het nuttige aan het aangename te koppelen bieden wij een verfijnde maaltijd aan die in de voormiddag bij je wordt afgeleverd. Als je je tenminste tijdig aanmeldt, want dit geldt voor de eerste 100 aanmelders. De eerste 100 aanmeldingen zijn inmiddels binnen. Als u zich nu nog aanmeldt ontvangt u geen lunchbox, maar kunt u wel de lezingen (gratis) volgen.

Baanbrekende oplossingen voor brandbescherming van staal

Ontdek tijdens deze Learning lunch hoe de nieuwste generatie brandwerende verven zich snel en efficiënt laten berekenen én uitvoeren, en neem kennis van een nieuw boek over brandveiligheid

Programma 5 november 2020 van 12.00 u. - 13.30 u.

12.00

Aanmelding op het digitale platform geopend

 

12.15

Firetex FX6002 - innovatief brandwerend verfsysteem met ultrakorte doorlooptijd, zelfs bij RF120

Kris Vercamer (Aalterpaint)

Bijlage 1 / bijlage 2 / bijlage  3

12.40

Diamonds rekensoftware met module voor brandwerende verven

Dorothée De Pauw (Buildsoft)

13.00

New fire book: Benelux rules the waves

Ralph Hamerlnck (Bouwen met Staal & Adviesbureau Hamerlinck)

13.20

Vragen en antwoorden

 

13.30

Einde

 

Bestemd voor

Geïnteresseerden in de brandveiligheidsaspecten van ontwerpen en bouwen met staal, zoals constructief ontwerpers, constructeurs, brandveiligheidsadviseurs, staalbouwers, aannemers, architecten en bouwkundigen. Daarnaast docenten, studenten en bouwtoezichten.

Niveau

MBO, HBO en TU

Kenniseenheden Constructeursregister

De normale webinars van 0,5 uur zijn te kort om een punt (kenniseenheid) voor te geven voor het Constructeursregister. Het Constructeursregister zal later bepalen of voor deze iets langere learning lunch een punt kan worden gegeven.

Docenten/sprekers

Kris Vercamer (Aalterpaint), Dorothée De Pauw (Buildsoft) en Ralph Hamerlnck (Bouwen met Staal & Adviesbureau Hamerlinck).

Tijdsduur

De Learning lunch duurt circa 1,5 uur.

Waar en wanneer

Donderdag 5 november 2020. Check regelmatig de website Bouwen met Staal voor eventuele aanvullingen of wijzigingen.

Kosten en studiemateriaal

Deelname aan de Learning lunch is gratis. Voor de eerste 100 aanmelders is er een lunchbox met verfijnde maaltijd. De eerste 100 aanmeldingen zijn inmiddels binnen. Als u zich nu nog aanmeldt ontvangt u geen lunchbox, maar kunt u wel de lezingen gratis volgen. Zie onze algemene inschrijvings- en betalingsvoorwaarden.

Aanmelden

Het aantal plaatsen is beperkt.  We vragen daarom dat maximaal 2 personen per bedrijf deelnemen. De presentaties zullen nadien ook online te bekijken zijn. Voor deelname moet u zich uiterlijk de woensdag voor de learning lunch aanmelden via het formulier onder de 'Meld je aan'-button bovenaan op deze pagina. Bouwen met Staal behandelt de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.

Deelnemende bedrijven